LEVERINGSBETINGELSER OG MULIGHETER
Du kan selv velge om du vil ha varene sendt hjem til den adressen du oppgir (i Norge) eller om du ønsker å hente i butikk. Hentes varene i butikk påløper ingen fraktkostnader. Ønsker du varen sendt hjem til deg så gjøres dette fraktfritt over 500 kroner mens ordrer under 500 belastes med 100 kroner i frakt/omkostninger.

LEVERINGSTID
Normalt blir varen sendt innen 3 arbeidsdager fra mottatt bestilling så sant produktet er på lager. Alle smykker som kjøpes fra produksjon/ikke lagervare bekreftes med leveringstid innen 2 dager fra vi mottar ordre. Alle smykker leveres i egnet etui.

ANGREFRIST
For alle standardvarer som er kjøpt via nettbutikk har du 14 dagers angrefrist fra mottatt vare. Vær imidlertid klar over at angrefristen gjelder ikke for spesialbestilte produkter (produsert spesielt til deg) eller eksempelvis produkter hvor det er ønsket inngravert navn, dato eller lignende. Det samme gjelder ringer som spesialjustert til kundens ønsket størrelse.

Se også angrefrist skjema som du kan laste ned her

BETALING
Betaling med kort er trygt og enkelt. Du kan benytte deg av Visa, Mastercard og American Express som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVC) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon. Ingen kan se ditt kortnummer på noe tidspunkt gjennom betalingsprosessen.